MyReportOnline

Traditiegetrouw zijn november en december de drukste maanden van het jaar voor webwinkeliers. Door corona wordt verwacht dat dit jaar nóg meer consumenten online hun aankopen doen. De keerzijde? Een groot deel van de producten wordt teruggestuurd. Retourspecialist BuyBay helpt bedrijven voorbereidingen te treffen om de verwachte golf aan retourzendingen tijdens de feestmaanden te kunnen doorstaan.

storage retourzendng webwinkel

stukje geld van de DNBRuim zeven op de tien Nederlanders zien niets in het plan van Wopke Hoekstra om cashbetalingen boven de € 3.000 te verbieden. 42% geeft aan weleens zo’n bedrag contant af te rekenen. Dat blijkt uit onderzoek van online bank Knab onder ruim 1.000 Nederlanders. Tegenstanders vinden de maatregel die Hoekstra maandag aankondigde vooral onnodig betuttelend. Velen zien het als symptoombestrijding en roepen Hoekstra op om andere manieren te verzinnen om criminaliteit aan te pakken.

Als netbeheerder is Liander verantwoordelijk voor de energievoorziening van 2,9 miljoen huishoudens en bedrijven. Zeker in deze bijzondere omstandigheden moet iedereen kunnen rekenen op een betrouwbaar energienet. Om dat zo te houden blijft Liander de komende tijd werkzaamheden uitvoeren. Hierbij wordt een beroep gedaan op iedereen om voldoende afstand te houden tot de mensen die deze werkzaamheden uitvoeren.

Overal ter wereld worden er op dit moment krachten gebundeld in de hoop snel een vaccin voor het coronavirus en een geneesmiddel voor COVID-19te ontwikkelen. SURF, de ICT-coöperatie van onderwijs en onderzoek, draagt hieraan bij door onderzoekers versneld toegang te geven tot hoogwaardige rekenfaciliteiten en datadiensten.

brexit biljet 0912019

De Brexit is nu al een historische gebeurtenis. Daarom wordt met autorisatie van de Europese Centrale Bank (ECB) en De Nederlandsche Bank (DNB) een Euro Special Note gewijd aan de Brexit uitgegeven. De Brexit is de meest belangrijke strategische beslissing voor het Verenigd Koninkrijk sinds de Tweede Wereldoorlog met grote gevolgen voor zowel de UK als de EU. Daarom speelt het Verenigd Koninkrijk de hoofdrol bij de Brexit Euro Special Note. Het toont verschillende symbolische items zoals de Tower Bridge en de Big Ben klok, maar ook Queen Elizabeth II en Sir Winston Churchill met zijn toepasselijke quote "There's nothing wrong with change, if it's in the right direction".


Binnenland & Buitenland