MyReportOnline

b_350_0_16777215_00_http___www.myreportonline.com_images_2014_vliegenje--gulfstream-V-neu.jpgDoor de groeiende zorg om terreurdreiging en besmettelijke ziekten op lijnvluchtdiensten is vliegen met een privé jet steeds populairder geworden. First Class Aviation B.V. (F.C.A.) speelt hierop in door het aantal voor haar beschikbare privé jets uit te breiden met een toestel van het type Gulfstream IV. De heavy privé jet brengt je met een kruissnelheid: 900 km/u naar de overkant van de oceaan. Deze Gulfstream IV, met plek voor 14 passagiers en de crew bestaande uit 2 piloten en stewardess, is in de afgelopen maanden al regelmatig ingezet op intercontinentale vluchten naar o.a Cancun, Rio de Janeiro, Barbados en Sjanghai maar ook op Europese bestemmingen als Nice, Malaga, Inverness en Helsinki. Door het toestel nu Europa, t.w. afwisselend Amsterdam en Londen als thuisbasis te geven kunnen de klanten voortaan tegen competitieve prijzen een privé jet huren die intercontinentale vluchten kan uitvoeren.
Private jets voor VIP of lief en leed 
Sven Noorlander, Commercieel Manager van F.C.A. : "Klanten vanuit West-Europa kunnen nu snel naar en van bijvoorbeeld Noord- en Zuid-Amerika vliegen omdat het toestel regelmatig en afwisselend aan beide kanten van de Atlantische Oceaan klaar staat om de privévluchten uit te voeren, met als groot voordeel dat de lege voorvliegvluchten (z.g.n. empty-legs) niet meer gemaakt hoeven te worden, of het nu gaat om klanten die vanuit Europa naar Amerika willen vliegen of v.v. De totale vluchtkosten worden hiermede sterk verlaagd en zorgt dit er voor dat de klantprijzen een stuk scherper gemaakt kunnen worden als voorheen, wat naar verwachting zal resulteren in een verdere stijging van het aantal intercontinentale vluchten."
Interieur Gulfstream
First Class Aviation B.V. is gevestigd op Eindhoven Airport en is met hun commerciële team al ruim 25 jaar wereldwijd actief in verhuren van privé jets en grotere vliegtuigen.


Toestel informatie:
Type toestel: Gulfstream IV - heavy privé jet 
Aantal passagiers: 12 - 14
Crew: 2 piloten en stewardess
Kruissnelheid: 900 km-h
Max. vliegduur: 9 uur NON-stop
Configuratie: 12 - 14 luxe stoelen en de mogelijkheid tot 4 - 6 slaapplaatsen.

b_225_0_16777215_00_http___www.myreportonline.com_images_2014_vliegen_gulfstream_V_Eindhoven.jpg


Binnenland & Buitenland