MyReportOnline

Auto en Motorsport

800 pccbround3 adacgtmasterszandvoort09 07 2021 w4k78Na optredens op de circuits van Spa-Francorchamps in de Belgische Ardennen, de Red Bull Ring in het Oostenrijkse Spielberg en CM.com Circuit Zandvoort in de duinen van de Nederlandse Noordzeekust komt de Porsche Carrera Cup Benelux dit weekeinde in actie in Belgisch Limburg. Het Circuit Zolder is de plaats van handeling voor het vierde raceweekeinde van het seizoen, waarmee de tweede helft van het lopende racejaar wordt ingeluid. Op het technisch uitdagende Circuit Zolder, waar de snelste merkencup van de Benelux in het voorprogramma van de DTM rijdt, worden wederom spannende races verwacht.

 Porsche TAG Heuer Esports SupercupVier breed over de rechte stukken, spannende slipstreamduels en een slotfase met de nodige incidenten: aan spektakel was er bepaald geen gebrek in de negende en voorlaatste ronde van de Porsche TAG Heuer Esports Supercup. Op de digitale variant van het Circuit de la Sarthe, ook bekend als het Circuit des 24 Heures in Le Mans had de Australiër Joshua Rogers opnieuw een perfect evenement met pole-position en overwinningen in zowel de sprint- als de hoofdrace. Max Benecke, de Duitse coureur van het Nederlandse team Porsche24 driven by Redline, kende wederom een lastig weekeinde. Na problemen in de kwalificatie startte hij in de achterhoede. Weliswaar kon hij weer de nodige plaatsen goedmaken, maar hij raakte betrokken bij een incident en moest daardoor genoegen nemen met de 20e plaats in de sprint en de 24e positie in de hoofdrace.

Interview in de START Autosport Experience powered by Eurol met Liesette Braams, 1e én beste vrouwelijke coureur in de BMW SportsTrophy 2013. Over haar BMW M3 GT4series. 
http://youtu.be/ZcJJcQyy7is?list=UUuYkZX2hiYeXqCzjHu5vJXw

Subcategorieën


HOT TOPIC