MyReportOnline

Scoor met MIEC MarketingIn de markt van de direct-sales zijn er in hoofdzaak twee soorten werkgevers. Vergelijk de vacatures en je ziet het verschil. Waar je bij de ene alleen een inkomen hebt op basis van commissies en bonussen. Betaald de andere werkgever jouw een salaris met daarboven een bonuspakket. Waar kies jij voor? Meer zekerheid of als ZZP’er aan de slag? Wat is jouw zomer fun ?

 

Wat houdt de functie in?
Als buitendienst-adviseur (Business to Consumer) adviseer je particulieren over de producten en diensten van één van de opdrachtgevers. Een persoonlijke benadering daarbij is van essentieel belang. Je houdt je zowel zelfstandig als in teamverband bezig met het genereren van new business. Klanten bestaan o.a. uit marktleiders op het gebied van telecommunicatie, glasvezel, energie, juridisch, veiligheid en milieu.

 

Wat vraagt mijn werkgever van jou?
Je bent commercieel ingesteld en resultaatgericht, en je beschikt over goede commerciële vaardigheden. Daarnaast heb je een representatieve uitstraling, een flink portie doorzettingsvermogen en een sterke ondernemersmentaliteit.

 

Wat biedt MIEC Marketing jou?
Alle adviseurs krijgen bij ons persoonlijke begeleiding en een intensieve sales- en communicatietraining. Dagelijks word je door professionele coaches getraind in verkoopvaardigheden en productkennis. Door het volgen van een interne opleiding groei je door tot een volwaardig/(senior?) adviseur.

Bij het behalen van je targets biedt Miec jou, bovenop een uitstekend basissalaris, interessante bonussen. Tijdens het realiseren van een zelf opgesteld carrièreplan krijg je intensieve begeleiding om door te kunnen groeien.

 

Geïnteresseerd?
Voor onze afdelingen in Rijswijk, Rotterdam, Capelle aan de IJssel , Groningen ,Tilburg Utrecht Zwolle en Nijmegen zijn wij op zoek naar buitendienst-adviseurs die ons team komen versterken.

Stuur je CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 070-2629467

Voor meer vacatures en informatie www.miec.nl

 

scoor met MIEC - vacature Metro - AppcoMIEC Marketing versus APPCO


Cultuur
Harderwijk
Milieu

HOT TOPIC

Binnenland & Buitenland

Geld