Interlotto Europa / Euromillion Bono Lotto Program Kantoor Plaza Juan Carlos c-14541, Madrid Spain. #valse-email

Het Internationale Onderdirecteur promtie / Prijswinning
Referentienummer: GG / 654560010 / ESP

Attentie: Gelukkige winnaar !!!

Wij zijn blij om u te informren dat er vandaag de uitslag van deIntertlotto Euromillion Bono Lotto Program dat op 15th April 2022 met samenwerking met de Wereld toerisme Organisatie en het Spaanse Ministerie van Toerisme. Of officieele resultaat werd vandaath 16th Mei 2022 vrijgegeven Uw e-mail adres is verbonden met de volgende ticketnummer U214, 442, 002 met serienummer U2113-09 in trok of geluks nummers: U18- 24-28 - 33 - 37 - 45 in dit werd winnende nummers van de tweede catogorie van dit promotie.

U bent of gelukkige winnaar van een geldbedrag van € 997.680,00 EURO (Negen honderd zevenennegentig duizend zeshonderdtachtig euro) dat deel komt van het geld bedrag van € 25,257,690.00 (vijfentwintig million in tweehonderdzevenenvijtig duizend in zeshonderdnegentig euro) Dit geldbedrag is verdeeld tussen 27 deelnemers die ook hebben gewonnen in of 2e catogorie van dit promotie. Alle deelnemers is geselecteerd door een computer systeem dat uit 450,000 namen in e-mails bestaat in vanuit verschillende landen van over de hele wereled bijv; Europe, Azie, Africa, Australie, Noord in Zuid Amerika. Zij doen allemaal aan mee met onzeinternational Promotie trekking program dat 1 keer per jaar gehouden wordt.
Hartelijk Gefeliciteerd !!!

Uw winnende geldbedrag is bewaard bij een beveiligde bedrijf en is verzekerd op uw naam. Om misverstanden you verkomen met namen in e-mailsadressen vragen wij u uw brief met of code erop goed te bewaren totdat u uw betaling geclaimd is in het geld binnen hebt gekregen.Want als uw brief met de code in verkeerde hand valt kunnen zij uw geld claimen In wijlen geen problemen met dubbele claims. Of van mensen die misbruik proberen te maken van ons bedrijfdiensten. Wij hopen dat wij u goed op de hoogte heb gebracht en geinformeert.

Om uw prijs te claimen kunt u contact opnemen met:
UNIVERSAL SEGUROS SA, Madrid Spain
Uw contactpersoon: DR HUGO MARTINEZ
DIVINE SEGUROS SA
Tel: 0034 631 416 690
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle geldprijzen moeten geclaimd worden voor 19th Juni 2022 na deze datum worden alle prijzen door by Ministerie van economie terug geclaimd dat betekent dat het ingehouden word. U bent ook van de hoogte dat er 10% van de winnende geldbedrag naar de UNIVERSAL SEGUROS SA toebehoort. Want zij zijn of contactbedrijf waar uw geld bevind in via hun kunt u uw geld claimen. Of 10% word pas afgehaald wanneer u uw geldprijs in handen hebt want het geld staat nu verzekerd op uw naam .

Wilt u het onderste gedeelte uw gegevens even in vullen in terugsturen via de bovenstaand e-mailadres naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1: Achternaam ________________________ Voornaam: ________________
2: Geboortedatum_____________________________________________
3: Burgelijke Staat___________________________________________
4: Werk_______________________________________________________
5: AdresStraat:__________________Postcode ____________ Woonplaats:_______
6: Land______________________________________________________
7: Nationaliteit_______________________________________________
8: Telefoonnummer______________________________________________
9: Mobiele telefoonnummer________________________________________
10: Faxnummer _____________________________________________________
11: E-Mail _______________________________________________________

Of bovenste gegevens is belangrijk om in te vullen om je uitbetaling snel te laten lopen. Nogmaals Hartelijk Gefeliciteerd namens onze medewerkers in dank u voor het meedoen van onze internationale promotie programma.

OSCAR MARTINEZ
Onderdirecteur


Myreport twitter