MyReportOnline

Ben je commercieel ingesteld, resultaat gericht, beschik jij over goede commerciële vaardigheden. Heb jij een representatieve uitstraling, doorzettingsvermogen en een ondernemersmentaliteit?Als buitendienst adviseur houd je je dagelijks bezig met het adviseren van particulieren over de producten en diensten één van de  opdrachtgevers van MIEC Marketing. Hierbij kun je denken aan een persoonlijke benadering waarbij jouw advies van essentieel belang is. Je houdt je zowel zelfstandig als in teamverband bezig met het genereren van new business. Onze klanten bestaan o.a. uit marktleiders in de telecommunicatie-, glasvezel- en energiemarkt.

 Stuur dan je cv en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MIEC Marketing BV is een sales- en marketingbureau, gespecialiseerd in direct-sales. Sinds 2003 is MIEC Marketing actief op de markt en inmiddels is het bedrijf gegroeid met 11 vestigingen over heel Nederland. Onze klanten bestaan o.a. uit marktleiders in de energie-, telecommunicatie- en glasvezelmarkt.

Wat bieden wij?
Persoonlijke begeleiding en intensieve sales- en communicatietraining staan bij ons hoog in het vaandel.  Dagelijks wordt je door professionele coaches getraind in verkoopvaardigheden en productkennis. Tevens wordt je intern opgeleid tot volwaardig adviseur. Door het behalen van je targets biedt Miec jou, bovenop een uitstekend basissalaris, interessante bonussen en doorgroeimogelijkheden waarbij je intensief begeleid wordt binnen de kaders van een duidelijk carrièreplan.


Enthousiast over deze functie?
Denk jij het commerciële talent te zijn die ons team kan versterken?

Stuur dan vandaag nog je CV naar aar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw J. Serraarens op het telefoonnummer 070-2629467


Meer informatie en succesverhalen www.miec.nl

MIEC Marketing talk >

 

 

 


Cultuur
Harderwijk
Milieu

HOT TOPIC

Binnenland & Buitenland

Geld