MyReportOnline

Wonen

Dankzij een slimme samenwerking tussen ontwikkelende bouwer Van Wijnen, leverancier Xella , Bestcon, Faber en diverse installateurs is de bouwtijd van de Haagse woontoren De Hoge Regentesse flink versneld. Ten opzichte van een traditioneel afbouwproces worden de 23 verdiepingen naar schatting zo een drie maanden eerder opgeleverd. De tijdswinst zit in het zeer vroeg vooropperen van pakketten met Ytong cellenbeton binnenwanden, nog voor het afstorten van de verdiepingsvloer met schuimbeton. Deze creatieve oplossing stelt Van Wijnen in staat om een verdieping per week op te leveren.

Er klinkt veel kritiek op babyboomers als het gaat om de krapte op de woningmarkt: deze generatie houdt grote huizen bezet waardoor gezinnen niet uit hun appartementen kunnen en starters de woningmarkt niet kunnen betreden. Senioren willen op bepaalde momenten in hun leven echter best wel verhuizen, mits de juiste woning daarvoor gevonden wordt. Dit blijkt vaak niet het geval, waardoor de doorstroming stokt en starters lastig de woningmarkt kunnen betreden. Kwalitatief goede seniorenwoningen zijn daarom cruciaal.

Het leven in de stad kan een stuk gezonder als de overheid hieraan meer aandacht geeft. Steden kijken nu vaak alleen naar het halen van de wettelijk vastgestelde milieunormen. De adviesraad pleit ervoor om de gezondheid in de stad ook via andere maatregelen te bevorderen. Met een gezonde inrichting kunnen steden veel meer doen om mensen meer te laten bewegen of minder stress te laten ervaren. .

Publieke en private organisaties gaan zich in Amsterdam samen hard maken voor een sociaal en inclusief Oostenburg. Op initiatief van woningcorporatie Stadgenoot, de gemeente Amsterdam en Syntrus Achmea Real Estate & Finance hebben eigenaren en sociaal partners gisteren een ‘sociaal manifest’ ondertekend. Doel is een wijk te creëren ‘die voor iedereen open en toegankelijk is en ruimte biedt aan ieders leefstijl en behoeften’.

Evertshof harderwijk Veluwe drie landen midden Nederland makelaaqrsHet project Evertshof  ligt op een unieke locatie in het buitengebied van #Harderwijk aan de gemeentegrens van Ermelo. Door de centrale ligging is het hofje erg goed bereikbaar.Zes unieke woningen zijn van de tekentafel van EVE architecten gerold. Iedere woning is uniek en misschien sluit één van deze woningen wel perfect aan bij uw woonwensen.

De snel stijgende bouwkosten en tekorten aan materialen remmen de woningbouw in Nederland af. Er zijn zelfs al projecten stilgelegd. Deze ontwikkeling is verontrustend, omdat Nederland juist voor een enorme woningbouwopgave staat.Nederland zou er daarom goed aan doen om de bouw in een sneller tempo circulair te maken. De bestaande bouw zit vol bruikbare grondstoffen die nog een keer in te zetten zijn. Dit maakt ons land op de langere termijn minder afhankelijk van grondstoffen uit andere landen.

Interlotto Europa / Euromillion Bono Lotto Program Kantoor Plaza Juan Carlos c-14541, Madrid Spain. #valse-email

Het Internationale Onderdirecteur promtie / Prijswinning
Referentienummer: GG / 654560010 / ESP

Attentie: Gelukkige winnaar !!!

Wij zijn blij om u te informren dat er vandaag de uitslag van deIntertlotto Euromillion Bono Lotto Program dat op 15th April 2022 met samenwerking met de Wereld toerisme Organisatie en het Spaanse Ministerie van Toerisme. Of officieele resultaat werd vandaath 16th Mei 2022 vrijgegeven Uw e-mail adres is verbonden met de volgende ticketnummer U214, 442, 002 met serienummer U2113-09 in trok of geluks nummers: U18- 24-28 - 33 - 37 - 45 in dit werd winnende nummers van de tweede catogorie van dit promotie.


Cultuur
Harderwijk
Myreport
feed-image Myreport
Milieu