MyReportOnline

Een werknemer van een marketing bureau wordt door zijn werkgever ontslagen, en is daar heel boos over. Na zijn ontslag plaatst de werknemer een groot aantal publicaties op internet waarin hij zijn werkgever van diverse zaken beschuldigt. De werkgever vindt de beschuldigingen onrechtmatig en start een kort geding. Hoe gaat de rechter hiermee om? Advocaat mediarecht Marieke de Kock legt uit.

 

Advocaat start kort geding op
De werknemer activeert na zijn ontslag onder andere een website waarop hij diverse voor de ex-werkgever schadelijke teksten plaatst. Zo beschuldigt hij zijn ex werkgever van betrokkenheid bij illegale praktijken en roept hij zijn lezers op een lastercampagne tegen zijn ex werkgever te starten. Ook plaatst de ex-werknemer een filmpje op YouTube waarin hij de ex werkgever beschuldigt van misbruik van haar werknemers. In de procedure die speelde voor de rechtbank Amsterdam vordert de advocaat van de ex-werkgever verwijdering van de diverse publicaties op internet en de ex-werknemer te gelasten om zich in de toekomst te onthouden van het doen van negatieve uitingen over de ex-werkgever.

Lees meer: Valse beschuldigingen voormalige werknemer > 

AMS Advocaten N.V.
Telefoon: 020-3080315
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bezoekadres
Nachtwachtlaan 20
1058 EA Amsterdam

Zie ook Rechtspraak.nl ECLI:NLLRBNNE:2013:6333

Redactie:

 techniek
Op een  eenvoudige manier beinvloed de ex-werknemer zoekresultaten op internet.
Onderstaand overzicht van begrippen die worden gebruikt,voor het verbeteren van de zoekresultaten met negatieve berichten over het bedrijf.

Miec bv, miec, Groenebanen fabriek, Heerenveen, Concepting4you, jobhunting20, miec marketing, bdr, miec, petshopcard, cleanprofs harderwijk, ayat holding, corruptie, smarlet, oplichters, rippoff, colporteurs, actie cleanprof, postcode 3844, cleanprofs harderwijk actie, bdr, arie van der steen, concepting4you, cleanprofs, verkopers aan de deur, miec, dbr, gemeente harderwijk, Ayatollahy, cleanprofs, sales-flex, miec, cleanprofs, smarlets miec, marketing miec bv, smarlet, kliko, arie van der steen, concepting4you, petshopcard, smarlet from miec, bdr failliet, miec ltd miec in the uk, miec in london, petshopcard, bdr faillissement, miecmarketingtalk.com

 

 

 

 

 


Cultuur
Harderwijk
Milieu

HOT TOPIC

Binnenland & Buitenland

Geld